top of page

31ο φεστιβάλ "Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων"

13 Σεπτεμβρίου 2017

 

 

 

Η κ. Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, παραβρέθηκε στο 31ο φεστιβάλ "Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων", που διοργάνωσε ο Δήμος Ζωγράφου. Ένας θεσμός που στόχο έχει την προώθηση του πολιτισμού και την επαφή με την υποκριτική τέχνη. Όπως χαρακτηριστικά οι διοργανωτές αναφέρουν: «Έχοντας την πεποίθηση ότι η ερασιτεχνική δημιουργία αποτελεί την πιο πηγαία μορφή έκφρασης των κοινωνικών διεργασιών, συνεχίζουμε να δίνουμε βήμα έκφρασης στους «εραστές» της τέχνης που επιμένουν να αναζητούν δημιουργική διέξοδο στον πολιτισμό και να εμπνέονται από την αρχέγονη τέχνη του θεάτρου».

Η βουλευτής παρακολούθησε την θεατρική παράσταση "Ράους" των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου, που με εξαιρετικό τρόπο απέδωσαν, η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιγιαλίου Κορινθίας "Απόλλων".

Πρόκειται για μια ανάσα πολιτισμού. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη, γέλιο, έκφραση και δημιουργία. Η κα Κατσαβριά συγκινήθηκε ιδιαίτερα από τη θερμή υποδοχή των διοργανωτών τους οποίους ευχαρίστησε και συνεχάρει για την εξαιρετική προσπάθεια.

Τελευταία Νέα
bottom of page