top of page

Συναντήση με το ΔΣ του Α.Σ. Αναγέννησης

28 Ιανουαρίου 2018

 

 

 

Η κα Χρυσούλα Κατσαβριά βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας παραβρέθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αναγέννησης με το ΔΣ του συλλόγου παρουσία και των βουλευτών κ.κ. Π. Βράντζα και Σπ. Λάππα μαζί με τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Καρδίτσα κ. Αντωνίου. Το κύριο αντικείμενο της συζήτησης ήταν το κεφαλαιώδες θέμα του αθλητικού κέντρου που βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία της δρομολόγησής του.

Όπως ενημέρωσαν οι βουλευτές, μετά και την κατάθεση του πλήρη φακέλου με όλες τις αδειοδοτήσεις, είναι τυπικό θέμα πλέον η επίσημη εξαγγελία της παραχώρησης του χώρου πίσω από το μουσικό γυμνάσιο, δια στόματος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου.

Εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την θετική εξέλιξη, συνεχάρησαν τους ανθρώπους της διοίκησης για τον αγώνα που καταβάλουν σ' όλα τα επίπεδα να αναδείξουν την καλή πλευρά του αθλητισμού και τόνισαν ότι θα σταθούν δίπλα σ' αυτή την προσπάθεια.

Και το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Αναγέννηση δεν έκρυψε την ικανοποίησή του και ευχαρίστησε τους βουλευτές για την θετική τους στάση σ' αυτό το κεφαλαιώδες ζήτημα για το σύλλογο.

Τελευταία Νέα
bottom of page