top of page

Επίσκεψη Υπ. Ψηφιακής Πολιτικής κ. Παππά στη Καρδίτσα

1 Ιουνίου 2017

 

 

 

Η κα Χρυσούλα Κατσαβρία - Σιωροπούλου συμμετείχε στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Καρδίτσα με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκου Παππά.

Ο κ. Παππάς έκανε την πρώτη του στάση το πρωί στο Δημαρχείο της πρωτεύουσας του νομού, όπου και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Φώτη Αλεξάκο. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Παππάς που συνοδευόταν από τις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Κατσαβριά και Βράντζα και τοπικά κομματικά στελέχη, αναχώρησε για το Μουζάκι και στη συνέχεια στη Λίμνη Πλαστήρα, όπου είχε επαφές, τόσο με δημάρχους όσο και με φορείς και επαγγελματίες.

Στη συνέχεια ο υπουργός παραχώρησε μία σχεδόν εφ' όλης της ύλης συνέντευξη τύπου και ολοκλήρωσε τη επίσκεψη του το βράδυ με μία εκδήλωση και ομιλία του που πραγματοποιήθηκε στο Παυσίλυπο. Στην τοποθέτησή του αλλά και στις απαντήσεις που έδωσε άγγιξε θέματα που αφορούν την κυβερνητική πολιτική, τις τελευταίες εξελίξεις με τους εταίρους και, βέβαια, άλλα που έχουν να κάνουν με την αρμοδιότητά του, το τοπίο στα ΜΜΕ αλλά και τις ανάγκες περιοχών του νομού. Ο υπουργός τόνισε ότι η ψηφιακή αναβάθμιση της χώρας και των υπηρεσιών και η πρόσβαση των πολιτών ανεξάρτητα το που ζουν και δραστηριοποιούνται, αποτελεί προτεραιότητα της Κυβέρνησης.

Τελευταία Νέα
bottom of page