top of page

Συνάντηση με το Γ.Γ. Υποδομών κ. Γ. Δέδε για τους υδάτινους πόρους και τον Ε-65

9 Ιουνίου 2017

 

 

 

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Γεώργιο Δέδε, πραγματοποίησε τη Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 η Βουλευτής Ν. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ κα Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στα αρδευτικά και εγγειοβελτιωτικά έργα καθώς και στην ολοκλήρωση και παράδοση του Ε-65, με γνώμονα την ταχύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν στη περιοχή. Στο πλαίσιο αυτό, ο Γενικός Γραμματέας σε συνέχεια και των δεσμεύσεων του Υπουργού κ. Σπίρτζη κατά την επίσκεψή του στη Καρδίτσα, τόνισε ότι αναμένονται θετικές εξελίξεις εντός του Ιουλίου όσον αφορά το θέμα της έναρξης της μελέτης για την επέκταση του αρδευτικού δικτύου της Λίμνης Σμοκόβου (προϋπολογισμού 3,5 εκατ. Ευρώ).

Για την επιτάχυνση της διαδικασίας επέκτασης και συντήρησης του αρδευτικού δικτύου Ταυρωπού (προϋπολογισμού 12,5 εκατ. Ευρώ) ο κ. Δέδες τόνισε ότι είναι στις προτεραιότητες του Υπουργείου και βρίσκονται σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) άμεσα με την προκήρυξη των αντίστοιχων δράσεων του προγράμματος.

Περαιτέρω, στη συνάντηση τέθηκε το θέμα της ολοκλήρωσης του τμήματος του Ε-65. Το έργο πρόκειται να παραδοθεί τέλη Αυγούστου. Επίσης υπάρχει ήδη μέριμνα από το Υπουργείο να ολοκληρωθούν σύντομα και τα όποια προβλήματα έχουν υπάρξει στο υποστηρικτικό δίκτυο από τη κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου.

Τελευταία Νέα
bottom of page