Συνάντηση με τον Γ.Γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Μαγκλάρα

27 Ιουλίου 2017

 

 

 

Η Βουλευτής Ν. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ κα. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου πραγματοποίησε τη Πέμπτη 28 Ιουλίου 2017 συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής κ. Βασίλη Μαγκλάρα. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρύτανης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας κ. Γιώργος Πετράκος και ο Καθηγητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Γιώργος Σταμούλης.

Στη συνάντηση ο Πρύτανης κ. Πετράκος και ο Καθηγητής κ. Σταμούλης κατέθεσαν μια πρόταση που αφορά την ανάπτυξη αυτόνομων ιπτάμενων μη επανδρωμένων οχημάτων για τις ανάγκες των αγροτών. Η παρούσα πρόταση στοχεύει στον εκσυγχρονισμό της αγροτικής παραγωγής με τη χρήση μεθόδων γεωργίας ακριβείας και έχει στόχο να συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση του αγροτικού παραγωγικού ιστού.

Στη συνέχεια της συνάντησης η κα. Κατσαβριά ανέπτυξε στο Γενικό Γραμματέα προβλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου και που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νομού Καρδίτσας και ιδιαίτερα των ορεινών περιοχών.

Τελευταία Νέα
Κοινωνικά Δίκτυα
Τελευταία Βίντεο

© 2016 Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου