top of page

Συνάντηση με τον Γ.Γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Μαγκλάρα

27 Ιουλίου 2017

 

 

 

Η Βουλευτής Ν. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ κα. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου πραγματοποίησε τη Πέμπτη 28 Ιουλίου 2017 συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής κ. Βασίλη Μαγκλάρα. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρύτανης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας κ. Γιώργος Πετράκος και ο Καθηγητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Γιώργος Σταμούλης.

Στη συνάντηση ο Πρύτανης κ. Πετράκος και ο Καθηγητής κ. Σταμούλης κατέθεσαν μια πρόταση που αφορά την ανάπτυξη αυτόνομων ιπτάμενων μη επανδρωμένων οχημάτων για τις ανάγκες των αγροτών. Η παρούσα πρόταση στοχεύει στον εκσυγχρονισμό της αγροτικής παραγωγής με τη χρήση μεθόδων γεωργίας ακριβείας και έχει στόχο να συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση του αγροτικού παραγωγικού ιστού.

Στη συνέχεια της συνάντησης η κα. Κατσαβριά ανέπτυξε στο Γενικό Γραμματέα προβλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου και που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νομού Καρδίτσας και ιδιαίτερα των ορεινών περιοχών.

Τελευταία Νέα
bottom of page