top of page

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού ΑΜΕΑ στην Καρδίτσα

19 Μαϊου 2018
Τελευταία Νέα

 

 

 

Η κα Χρυσούλα Κατσαβριά βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας συμμετείχε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Καρδίτσα για το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού ΑΜΕΑ.

Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού, Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Τουρισμού, της ΕΣΑμεΑ και του ΕΟΤ, με τη στήριξη του Δήμου Καρδίτσας, του Δήμου Μουζακίου, της ΠΕΔ, της ΠΕ Καρδίτσας, του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και του Ιδρύματος Ι.Φ. Κωστόπουλου. Η εκδήλωση στα πρότυπα των προηγούμενων διοργανώσεων περιλάμβανε την παρουσίαση χορευτικού έργου από τους συμμετέχοντες, αλλά και επιστημονική ημερίδα και workshops.

 

Η κα Κατσαβριά δήλωσε:

«Χαρά, συγκίνηση, πολλαπλά συναισθήματα.

Πολλαπλά και τα μηνύματα. Η διαφορετικότητα δεν είναι αδυναμία μέσα από τον πολιτισμό και τη δύναμη της τέχνης μπορούμε ν αναζητήσουμε γέφυρες που θα οδηγήσουν στην εξάλειψη κάθε είδους διάκρισης!

Συγχαρητήρια στις Δρυάδες εν πλω και την πρόεδρο. Μαρία Καραπαναγιώτη για την πολύχρονη προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και ιδιαίτερα για την προσπάθεια ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας σε θέματα αναπηρίας μέσα από καλλιτεχνικές συμπράξεις.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες ΑΜΕΑ και μη, που μας παρουσίασαν τη σπουδαία δουλειά τους, στους δεκάδες εθελοντές και τους γονείς που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των παιδιών.»

bottom of page