top of page

Παράδοση του νέου παιδικού σταθμού στην Καρδιτσομάγουλα

18 Νοεμβρίου  2018

 

 

 

Η κα Χρυσούλα Κατσαβριά βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας παραβρέθηκε στην παράδοση του νέου παιδικού σταθμού Καρδιτσομάγουλας.

 

Η κα Κατσαβριά δήλωσε: «Παρά τη δυνατή βροχή, μαζευτήκαμε για να ευχηθούμε καλή αρχή και να συγχαρούμε την Δημοτική Αρχή Καρδίτσας, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Καρδιτσομάγουλας και το προσωπικό, για το έργο τους.

 

Αυτός ο τόπος έχει ανάγκη και δικαιούται το έμπρακτο ενδιαφέρον της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτείας, με έργα που διευκολύνουν την ικανοποίηση βασικών καθημερινών αναγκών του πολίτη. Η ενίσχυση κοινωνικών δομών όπως οι παιδικοί σταθμοί, αποτελούν προτεραιότητες και πολιτικές που οφείλουμε να προωθούμε, για την ομαλή κοινωνικοποίηση των παιδιών, την υποστήριξη της ελληνικής οικογένειας και της μητρότητας, για τη διασφάλιση ίσων ευκαιριών πρόσβασης των γυναικών στην εργασία και την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας.

 

Το γέλιο και η χαρά των παιδιών που θα μαθαίνουν αλλά και θα παίζουν με ασφάλεια σε αυτόν τον σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους μας»

Τελευταία Νέα
bottom of page