top of page

Εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας

28 Δεκεμβρίου 2018
Τελευταία Νέα

 

 

 

Η κα Χρυσούλα Κατσαβριά βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας παραβρέθηκε στην εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας για την Βράβευση των παιδιών τρίτεκνων οικογενειών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στην απονομή των βραβείων η κα Κατσαβριά επεσήμανε:

«Ο αγώνας κάθε νέου ανθρώπου για μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είναι αγώνας που ξεκινά πολύ νωρίς.

Εμείς οι γονείς στρέφουμε τα παιδιά μας στο σχολείο, τονίζουμε την αξία της παιδείας και της αγωγής.

Ο αγώνας είναι συλλογικός και οι αγωνίες των παιδιών όλης της οικογένειας.

Η σημερινή εκδήλωση τιμά τις συλλογικές προσπάθειες και τους κόπους ετών. Οι οικογένειες που είδαν τα παιδιά τους να πετυχαίνουν τους στόχους τους, παίρνουν μια βαθιά ανάσα. Ξεχνούν τις δύσκολες στιγμές και αντιμετωπίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που βρίσκονται εδώ μπροστά μας, φοιτητές ήδη για το Ακαδ. έτος 2018-2019 στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας. Το αξίζουν πραγματικά. Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία και επιτυχία στους στόχους και στα όνειρά σας.

Ως τρίτεκνη μητέρα γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα, τις ιδιαιτερότητες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε πολύτεκνη οικογένεια.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό σας διεκδικώντας από την θέση του βουλευτή κάθε δίκαιο μέτρο που θα στηρίζει τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες και θα πολεμάει την υπογεννητικότητα που πιστεύω ότι αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο που απειλεί την πατρίδα μας.

Πιστεύω ότι τη νέα χρονιά θα αποκαταστήσουμε αδικίες οι οποίες μας επιβλήθηκαν με τα μνημόνια και με μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού και θα υλοποιήσουμε θετικά μέτρα που θα ενισχύουν τις τρίτεκνες /πολύτεκνες οικογένειες.

Χρόνια πολλά σε εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το Ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς αφετηρία μίας αισιόδοξης και δημιουργικής εποχής.»

bottom of page