top of page

Καθαρή εντολή ολοκλήρωσης του αγώνα και των προκλήσεων δήλωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας

21 Σεπτεμβρίου 2015

Οι βουλευτές Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ. Χρυσούλα Κατσαβριά - Σιωροπούλου, Σπύρος Λάππας και Παναγιώτα Βράντζα, προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις για την εκλογή τους και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο του κόμματος, και εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα νίκης και ενότητας έστειλαν σήμερα οι εκλεγέντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο του κόμματος.


Ο συντονιστής και επικεφαλής του εκλογικού αγώνα της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Ζαφειρόπουλος χαρακτήρισε το αποτέλεσμα μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και χωρίς μεγάλες διαφορές από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση και ευχαρίστησε τους φίλους και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους σε δύσκολους καιρούς και δοκιμασίες που περνά ο πολιτικός κόσμος και ο απλός Έλληνας πολίτης.


Ο Βουλευτής Σπυρος Λαππας:


Δήλωσε ότι «μας περιμένει μια συνεχιζόμενη μάχη με πρώτο στόχο στην ατζέντα την καταπολέμηση της διαφθοράς και βαθιές τομές σε παθογένειες του Ελληνικού δημοσίου».


Τέλος τόνισε την διεθνή σημασία της σημερινής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνία και την Ευρώπη και των δημοκρατικών ομάδων και συλλογικοτήτων και οι αλλαγές που θα επιφέρουν τα ρήγματα σε μη δημοκρατικούς μηχανισμούς στην Ευρώπη, με συμμαχίες πλέον από πολλά κράτη μέλη της ΕΕ.

«Εμείς έχουμε χρέος προς τον Καρδιτσιώτικο και Ελληνικό λαό να τηρήσουμε το πρόγραμμα προς τον αγροτικό κόσμο όπως το υποσχεθήκαμε και αρχίσουμε τον αγώνα ώστε να εξαλείψουμε όλες τις παθογένειες ενός κράτους τέρατος που καταδυναστεύει όλες τις δραστηριότητες και την καθημερινή ζωή των Ελλήνων πολιτών.»

Η Βουλευτής Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου:

«Το δίκιο του λαού μας νίκησε.


Ο λαός της Καρδίτσας νίκησε.


Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε μια καθαρή νίκη.


Ξεμπερδεύουμε με το παλιό, τη φαυλότητα και τη διαπλοκή. Από αύριο κιόλας.


Ξεκινάμε το μεγάλο αγώνα για να αλλάξουμε την Ελλάδα, να αλλάξουμε την Ευρώπη.


Πυξίδα μας τα συμφέροντα των πολλών. Μέλημά μας η δίκαιη κατανομή των βαρών και η δίκαιη διανομή του εισοδήματος.


Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Καρδίτσας για την εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλαν τον ΣΥΡΙΖΑ, το ψηφοδέλτιό μας και εμένα προσωπικά.


Θέλω επίσης να διαβεβαιώσω κάθε Καρδιτσιώτη και κάθε Καρδιτσιώτισσα,  τους αγρότες μας, τη νέα γενιά: ο ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές του και εγώ προσωπικά,  θα είμαστε στο πλευρό του στην επόμενη δημιουργική και αποτελεσματική τετραετία. Θέλουμε όμως και όλους τους πολίτες κοντά μας, συμμέτοχους, για να κάνουμε  πράξη τα οράματα και τους πόθους μας.»

 

Η Βουλευτής Παναγιώτα Βράντζα:

 

«Ζητήσαμε από το λαό να μας εμπιστευτεί για να οδηγήσουμε τη χώρα έξω από αυτή τη δύσκολη κατάσταση, και το έκανε με ένα μεγαλειώδη τρόπο.


Ανέθεσε στο ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστεί τη δύσκολη "επόμενη μέρα".


Οι προκλήσεις είναι μεγάλες και η ευθύνη την οποία αναλαμβάνουμε είναι τεράστια και δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε.


Προσωπικά, επειδή ζω και δραστηριοποιούμε σε μια περιοχή αγροτική και δύσκολη γνωρίζω από "πρώτο χέρι" τα προβλήματα, τόσο των αγροτών και των κτηνοτρόφων, αλλά και περιοχών πού είναι εντελώς  εγκαταλελειμμένες.


Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω  τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και να τους  διαβεβαιώσω ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου και ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να συμβάλω στη μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται η χώρα και έχουν ανάγκη οι άνθρωποι.


Ήρθε η ώρα  να ξεφύγουμε οριστικά από το τέλμα και τη μιζέρια που μας επέβαλαν.»

Τελευταία Νέα
bottom of page