top of page

Ευχαριστήριο μήνυμα της βουλευτή για την εκλογή της

27 Ιανουαρίου 2015

Η κυρία Χρυσούλα Κατσαβριά - Σιωροπούλου, βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, απηύθηνε ευχαριστήριο μήνυμα για την εκλογή της και εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η δική σας εμπιστοσύνη, η δική σας καθαρή εντολή έδωσε και δίνει δύναμη στον αγώνα μας, για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Γιατί το χρωστάμε σε μας, στα παιδιά μας, στην πατρίδα μας, στην ιστορία μας»

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι νίκη του λαού.  Η ελπίδα για δημοκρατία, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη, η ελπίδα για μια καλύτερη ζωή, αυτή η ελπίδα αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Η πιο όμορφη, η πιο ελπιδοφόρα, η πιο ριζοσπαστική ανατροπή που έγινε ποτέ στην πατρίδα μας, έγινε χάρη σε σας τους πολίτες, γιατί η δική σας εμπιστοσύνη, η δική σας καθαρή εντολή έδωσε και δίνει δύναμη στον αγώνα μας, για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Γιατί το χρωστάμε σε μας, στα παιδιά μας, στην πατρίδα μας, στην ιστορία μας.  Όλοι εσείς, οι πολίτες, είστε οι πρωταγωνιστές ενός μεγάλου πολιτικού κινήματος που θα διεκδικεί και θα περιφρουρεί τις κατακτήσεις του. Είστε εσείς που θα στηρίζετε και θα ελέγχετε ταυτόχρονα. Που θα αποφασίζετε και θα αμφισβητείτε χωρίς φόβο. Όλοι μαζί, χωρίς χρώματα και ταμπέλες θα δουλέψουμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο, να σηκώσει κεφάλι, να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να προχωρήσει προς το αύριο.


Τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι μεγάλα. Με την ψήφο σας μας δώσατε εντολή να πάμε όλοι μπροστά, να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, με σχέδιο και όραμα, για να δώσουμε στον τόπο μας προοπτική.  Με αίσθημα ευθύνης θα επιδιώξουμε όλοι μαζί να οδηγήσουμε την πατρίδα μας εκεί που της αξίζει.  


Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξη, για τον αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί με αξιοπρέπεια, ήθος, ειλικρίνεια και εντιμότητα. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει το δρόμο για αλλαγές, θα δώσει νέα πνοή στη χώρα μας, αλλά και στους λαούς της Ευρώπης. Θα δουλέψουμε σκληρά, θα αγωνιστούμε, ώστε όλα τα οράματα και οι δεσμεύσεις να γίνουν πραγματικότητα. Θα χτίσουμε και θα δημιουργήσουμε για την Ελλάδα μας, το νομό μας, την Καρδίτσα μας. Θα είμαστε πάντα εδώ. Κοντά σας, για την προκοπή του τόπου μας, το μέλλον των παιδιών μας. Όλοι μαζί να βαδίσουμε στο δρόμο της αξιοπρέπειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης.


Με αίσθημα ευθύνης και συνέπεια δεσμεύομαι να υπηρετήσω το ρόλο μου. Από τη μεριά μου ευχαριστώ όσους πίστεψαν και στήριξαν τον αγώνα μας τόσο απλόχερα, δίνοντας την υπόσχεση πως μαζί θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ότι αγαπάμε και πιστεύουμε.

Τελευταία Νέα
bottom of page