top of page

Συνάντηση της βουλευτή και του Διοικητή του Γ.Ν.Καρδίτσας κ. Βαρελά με την Ειδική Γραμματέα Τομεακών Προγραμμάτων του ΕΤΠΑ και του ΤΣ κ. Φωτονιάτα

28 Ιουλίου 2016

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβριά - Σιωροπούλου και ο Διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας κ. Βάιος Βαρελάς, συναντήθηκαν με την Ειδική Γραμματέα Τομεακών Προγραμμάτων του ΕΤΠΑ και του ΤΣ κ. Ευγενία Φωτονιάτα, για το θέμα της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Γ.Ν. Καρδίτσας και εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβριά - Σιωροπούλου και ο Διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας κ. Βάιος Βαρελάς, επισκέφθηκαν το Υπουργείο Ανάπτυξης και είχαν συνάντηση εργασίας με την Ειδική Γραμματέα Τομεακών Προγραμμάτων του ΕΤΠΑ και του Ταμείου Συνοχής κ. Φωτονιάτα.

Ο κ. Βαρελάς έθεσε το θέμα της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Γ.Ν. Καρδίτσας, αίτημα που υποστήριξε και η κ. Κατσαβριά.

Η Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου τους ενημέρωσε για τους όρους και τις προϋποθέσεις χρηματοδότησης και υπέδειξε συγκεκριμένες διαδικασίες προκειμένου το έργο να καταστεί ώριμο και επιλέξιμο και να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

Η κ. Κατσαβριά, με την ευκαιρία, ζήτησε και πήρε πληροφορίες για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ, του ΠΕΠ Θεσσαλίας και έργων που αφορούν συγκεκριμένα στην Καρδίτσα.

Τελευταία Νέα
bottom of page