top of page

Μεγάλη η προσφορά σε τρόφιμα και είδη πρώτης αναγκης στη συναυλία

4 Σεπτεμβρίου 2015

Η βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Χρυσούλα Κατσαβριά - Σιωροπούλου, παρέστη στη συναυλία αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας, στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, με σκοπό τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Mε μεγάλη διάθεση προσφοράς άρχισε πριν από λίγες ώρες η συναυλία που διοργανώνει ο δήμος Καρδίτσας για την συλλογή τροφίμων στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας. Πολλοί συμπολίτες με μια σακούλα στο χέρι για εισιτήριο με τρόφιμα και ειδών πρώτης ανάγκης συνεισφέρουν ώστε να βοηθήσουν συμπολίτες που έχουν ανάγκη το πρόσωπο ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας που έχει ανάγκη η σημερινή εποχή.


Πολλοί εθελοντές και με την παρουσία των αρχών του Δήμου Καρδίτσας βρέθηκαν εκεί για να βοηθήσουν στην προσπάθεια όπου το κοινωνικό παντοπωλείο ελπίζει να γεμίσει τα ράφια και να βοηθήσει τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Η Δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Δήμο Καρδίτσας και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο καθώς και με την παρουσία των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπύρο Λάππα και κ. Χρυσούλα Κατσαβριά, βρέθηκε δίπλα στους εθελοντές και καλλιτέχνες που πλαισιώνουν την προσπάθεια.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, είναι μία σημαντική κοινωνική δομή που ενισχύει το αίσθημα αλληλεγγύης και αλτρουισμού και είναι τόσο αναγκαία για τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που δέχεται η χώρα μας.


Είναι μια πρωτοβουλία που στοχεύει στον άνθρωπο και στις πραγματικές του ανάγκες και σαν τέτοια την υποστηρίζουμε ολόθερμα γιατί βρίσκεται στην καρδιά της δικής μας αντίληψης  για τις κοινωνικές συλλογικότητες.
 
Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Κατσαβριά-Σιωροπούλου Χρυσούλα
Λάππας Σπύρος
Μιχαλάκης Νίκος

Τελευταία Νέα
bottom of page