top of page

Δόξασαν την Καρδίτσα πανελληνίως οι Έφηβοι του ΣΠΑΚ

7 Μαϊου 2017

 

 

 

Στο κατάμεστο κλειστό της Καρδίτσας παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ, κ. Γιώργου Καραμπέτσου και των μελών του Δ.Σ. Άγγελου Κυριακίδη, Θανάση Μαργαρίτη, πολιτικών και θεσμικών φορέων όπως οι βουλευτές Καρδίτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσούλα Κατσιαβριά κ. Σπύρος Λάππας, ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ κ. Μιχάλης Τάντος και ο διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας κ. Βάιος Βαρελάς, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 6-7 Μαϊου στη Καρδίτσα το Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Εφήβων.

Η εκδήλωση συνδυάστηκε με ανάλογα συναισθήματα από τη συμμετοχή του ΣΠΑΚ, ο οποίος σήμερα παρά την ήττα του με 0-3 σετ στον ημιτελικό από την ΕΑ Πατρών (ομάδα που φτάνει τα τελευταία  τέσσερα χρόνια στον τελικό της διοργάνωσης) έστειλε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα ότι η καρδιά του βόλεϊ, το μέλλον του και η ελπίδα χτυπά δυνατά στην Καρδίτσα!

Η συστράτευση όλων των θεσμικών φορέων σε συνεργασία με τους παράγοντες της οικοδέσποινας ομάδας του ΣΠΑΚ έστειλαν το μήνυμα της ισχύος εν τη ενώσει, για την Καρδίτσα, σε καιρούς που η συλλογικότητα και το έδαφος για τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν είναι και οι πλέον πρόσφοροι. Εντούτοις, άπαντες απέδειξαν, ότι η θέληση για προβολή της περιοχής μας μέσω του αθλητισμού και η συνεισφορά καθενός ξεχωριστά μπορεί να εγγυηθεί μίας άρτιας διοργάνωσης, ανεξαρτήτως παροχών, υποδομών και πληθυσμιακών συσχετισμών, μεταγγίζοντας την αθλητική κουλτούρα και παιδεία της πόλης στους επισκέπτες (ομάδες, φιλάθλους).

Τελευταία Νέα
bottom of page