top of page

Κοπή πίτας του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ

22 Ιανουαρίου 2018

 

 

 

Η κα Χρυσούλα Κατσαβριά βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας παραβρέθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2018, στην κοπή της πίτας του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ.

«Μια αχτίδα φωτός το βιβλίο και οι άνθρωποί του. Χαρά και τιμή για μένα να συμμετέχω σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια. Στην οικογένεια του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ και του Κύκλου του Παιδικού Βιβλίου. Μαζί με αγαπημένους φίλους, συγγραφείς και εικονογράφους παιδικής λογοτεχνίας, που για πολλά χρόνια μοιραζόμαστε ιδέες, πρωτοβουλίες, πρωτότυπες δράσεις και αγωνίες για την προώθηση του βιβλίου και της φιλαναγνωσίας, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

 

Η Πρόεδρος κ. Βασιλική Νίκα, μας ανακοίνωσε τη στρατηγική και τις κορυφαίες δράσεις για τα δυο επόμενα χρόνια. Το 2018 θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Παγκόσμιο Συνέδριο της ΙΒΒΥ καθώς η Αθήνα θα είναι η Παγκόσμια Πρωτεύουσα του Βιβλίου και το 2019 η Αθήνα θα φιλοξενήσει επίσης και το Συνέδριο της IFLA.

 

Ανταλλάξαμε ευχές και ανανεώσαμε τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στα παιδιά περισσότερα βιβλία, στους ερευνητές πιο ανοιχτά πεδία σκέψης, στους δημιουργούς πιο συναρπαστικές στιγμές έμπνευσης»

Τελευταία Νέα
bottom of page