top of page

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Η Ψυχική Υγεία σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο"

23 Νοεμβρίου  2018

 

 

 

Η κα Χρυσούλα Κατσαβριά βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας παραβρέθηκε στο φιλόξενο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Παλαμά στην εξαιρετικά χρήσιμη ενημερωτική εκδήλωση που οργάνωσαν το Κέντρο Κοινότητας και ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά. Το θέμα επίκαιρο και ενδιαφέρον «Η ψυχική υγεία σ έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο» μας ευαισθητοποίησε και μας προβλημάτισε όλους.

 

Ψυχική υγεία είναι να αισθάνεσαι το μυαλό και το σώμα σου υγιές και δυνατό, να απολαμβάνεις τη ζωή, να αντιμετωπίζεις τα καθημερινά άγχη κουβεντιάζοντας με την οικογένεια και τους φίλους σου, να ζεις και να εργάζεσαι παραγωγικά

 

Τα πιο δυνατά μας όπλα: τακτική άσκηση, ισορροπημένη διατροφή, καλός ύπνος, επικεντρώνουμε στα θετικά και σ αυτά που έχουν πραγματική σημασία για μας, απομακρυνόμαστε από τοξικούς ανθρώπους, βάζουμε πρόγραμμα στην καθημερινότητά μας, ζητάμε βοήθεια απ’ τους δικούς μας ανθρώπους και δεν αφήνουμε τα προβλήματα να γίνουν «βουνό».Αυτές είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές από τις εξαιρετικά χρήσιμες εισηγήσεις του ψυχιάτρου κ. Απ. Αποστολίκα και της ψυχολόγου κ. Έφης Κούτρα που παρουσίασαν το θέμα.

Τελευταία Νέα
bottom of page