top of page

Τελετή ορκωμοσίας στο ΚΕΣΝ

3 Απριλίου 2015

Η κυρία Χρυσούλα Κατσαβριά - Σιωροπούλου, βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, παρεβρέθηκε στη τελετή ορκωμοσίας για τους στρατονόμους της 2015 Α' Εκπαιδευτικής Σειράς στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας στο Ρούσσο και εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή ορκωμοσίας για τους στρατονόμους της 2015 Α' Εκπαιδευτικής Σειράς στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας στο Ρούσσο.


Η σημερινή μέρα ήταν σημαντική για το κέντρο εκπαίδευσης μιας και για πρώτη φορά αποφοίτησαν στρατονόμοι ώστε να στελεχώσουν όλα τα σώματα του στρατού.


Η τελετή ονομασίας - αποφοίτησης των 146 νέων Δεκανέων Στρατονομίας, Σμηνιτών Αερονομίας και Ναυτών θα στελεχώσει και θα θα επανδρώσει τις Μονάδες Στρατονομίας-Αερονομίας-Ναυτονομίας σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.


Στην τελετή παρέστησα ο μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κκ Τιμόθεος, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρυσούλα Κατσαβριά ,ο Δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος  ο Διευθυντής ΣΤ΄ Κλάδου του ΓΕΕΘΑ, Υποπτέραρχος Αριστείδης Κορέας ο Διευθυντής Β΄ Κλάδου του ΓΕΣ, ο Διευθυντής της ΔΣΝ του ΓΕΣ,ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ορέστης Ψαχούλας περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι ολων των σωμάτων ασφάλειας και πολλοί συγγενείς.

Τελευταία Νέα
bottom of page